top of page

Coachning för Musikhjälpen!

Musikhjälpen är ett årligt insamlingsevent som lyfter upp en undangömd humanitär katastrof. I år handlar det om människor som är på flykt på grund av klimatetförändringarna. Tre kända programledare bor i en glasbur för att sända radio och TV dygnet runt i 144 timmar. Under tiden får de besök av artister och kända personer som engagerar sig i kampen. Insamlingen bygger på publikens låtönskningar som också utgör all musik i programmet, samt insamlingar och auktioner på Tradera där alla pengar går oavkortat till Musikhjälpens projekt.

I dessa auktioner kan privatpersoner och företag sälja varor och tjänster och i år auktionerar jag ut 5 coachningstillfällen á 60 minuter. Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen. Auktionen pågår under Musikhjälpens auktionstid och kan endast budas på genom Tradera, se länk nedan.

Var med och buda för att få chansen till egen coachning och samtidig bidraga till insamlingen av pengar till en god sak!

http://www.tradera.com/item/280404/248004581/profesionell-coachning-over-telefon-5-tillfallen


Tidigare nyheter
Följ Sofia Sköld AB
  • Instagram - Black Circle
bottom of page