top of page

Är du nyfiken på hur Coachning kan göra dig ännu mer framgångsrik?


Du har fantastiskt mycket kunskap inom dig, men det är tankarna du tänker just nu som avgör hur du handlar och vad du gör. Jag är inte expert på ditt arbete, men jag är expert på att ställa frågor som hjälper dig att tänka just de tankarna du behöver tänka för att bli framgångsrik. Om du tänker på samma sätt som du alltid har tänkt kommer du att få samma resultat som du alltid har fått. Med en coach som ställer nya frågor tänker du nya tankar. Det är dessa tankar som kommer att skapa dina nya möjligheter!

I coachningen arbetar vi med att sätta upp mätbara mål och att skapa strategier för att du ska ta dig dit. Min uppgift är att ställa tankeväckande frågor som hjälper dig att belysa saker ur nya perspektiv och tänka till för att hitta svaren och lösningarna inom sig själv. Du kommer att bli förvånad över din egen förmåga att hitta lösningarna!!

Lösningar du hittat själv passar automatiskt in i ditt liv och din situation. Med en rådgivare skulle ni behöva ha mycket längre diskussioner och mycket större kunskapsöverförande från dig till rådgivaren. I slutändan skulle du kanske ändå säga ”Nej, det fungerar inte av ’den här’ anledningen”. Du kan din situation bäst – du är den mest lämpande personen att skapa lösningarna!

Coachning passa lika bra för egenföretagaren som för stora koncerner. Det handlar om en vilja att utvecklas, göra bättre och röra sig framåt. Att göra bra bättre likaväl som att lösa problem.

Hur kan Du tänka annorlunda för att öka din lönsamhet, bli ännu mer framgångsrik eller komma vidare i din karriär?

--> Vill du hitta sättet att göra det på?

Coachning är nyckeln till nya dörrar – kontakta mig så berättar jag mer!

Tidigare nyheter
Följ Sofia Sköld AB
  • Instagram - Black Circle
bottom of page