top of page

Bok och Världsbildskort i tryck!

Äntligen är boken 32 Nya Världsbilder - se möjligheterna i tryck! Även kortleken med världsbildskort är i tryck och snart här.

Boken 32 Nya Världsbilder handlar om hur dina världsbilder styr dina resultat, genom hur du tolkar saker, som i sin tur påverkar hur du agerar.

Dina världsbilder är det du tar för sant, oavsett om det är fakta, föreställningar, värderingar eller rena fördomar. Vissa världsbilder tjänar dig gott, andar inte. Har du valt världsbilder som hjälper dig, eller stjälper dig?

I 32 Nya Världsbilder ges även exempel på sätt att se på världen som kan hjälpa dig att nå dina mål, oavsett om de handlar om yrkesmässiga prestationer, att skapa goda relationer eller att bara må bra.

Men ibland händer det att man läser en bok, känner sig väldigt inspirerad och sedan kommer livet emellan. För att påminna dig själv om de olika världsbilderna du vill arbeta med har jag gjort en kortlek att ställa på skrivbordet eller någon annanstans där du ser den. Den består av 32 vackra bilder med världsbilderna skrivna på. På baksidan kan du läsa en kort sammanfattning av vad just den världsbilden handlade om.

Om du är intresserad av att köpa en bok och/eller en kortlek är du välkommen att kontakta mig på info@sofiaskold.se.


Tidigare nyheter
Följ Sofia Sköld AB
  • Instagram - Black Circle
bottom of page